Potupa pro Meghan: Zkušenost, kterou nemůže vymazat z paměti!

Meghan Markle 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. července 2019 16:18

Dnes nemusí nic takového řešit, ale byly doby, kdy vévodkyně Meghan prahla po téměř jakémkoliv pracovním uplatnění, kde by se vydělala nějaký ten dolar. Po letech tedy vyplouvá na povrch řada historek, které si za rámeček určitě nedá.

Dnes je z ní vážená a populární členka britské královské rodiny, která se ke své hollywoodské minulosti ani moc nehlásí. Bohužel pro vévodkyni Meghan ale po jejích nezdarech v letech, které předcházely jejímu seznámení s princem Harrym, pátrají média po celém světě. Na jedno takové šlápnutí vedle upozorňuje slovenský Čas pre ženy.

Meghan Markleové přinesl úspěch v šoubyznysu seriál Kravaťáci (v originále Suits), jenže to zdaleka nebyl její první pokus prorazit do velkého světa. Zvlášť v Americe je totiž potřeba chytnout za pačesy každou šanci, která se naskytne.

Ačkoliv je dnes vévodkyně vznešenou damou, kdysi se měla ucházet o post laciné modelky, která v televizní show odprezentuje vybraný outfit. Že se opravdu ucházela o takovou práci, nedávno potvrdila televizní moderátorka Wendy Williamsová.

Právě ona provádí diváky známou talkshow, jejíž součástí je i povídání o módě a prezentace oblečení. Právě tuto práci se snažila manželka prince Harryho získat, ale marně. U konkurzu u Williamsové totiž neuspěla.

Dá se předpokládat, že kdyby uspěla, dnes by si takovou kolonku ze životopisu stejně raději vyškrtla. Jako členka královské rodiny by se totiž rozhodně neměla čím chlubit. Nic takového naštěstí řešit nemusí a veškerou pozornost může věnovat manželovi a malému Archiemu.

Témata: Meghan Markle královská rodina (gbr)