Harry a Meghan mají smůlu: Archie se vysněného scénáře nedočká!

Meghan Markle a princ Harry se pochlubili novorozeným synem 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

23. července 2019 10:54

Princ Harry a jeho žena Meghan chtějí co nejvíce ochránit soukromí malého Archieho a vzor vidí přímo u jednoho z členů královské rodiny. Experti však poukazují na to, že jde o dva zcela odlišné případy. Rodiče Archieho se tedy vysněného scénáře nejspíš nedočkají.

Princ Harry a vévodkyně Meghan ještě letos vezmou malého Archieho na cestu do Afriky, jinak si ale novopečení rodiče přejí, aby výchova jejich prvorozeného potomka probíhala spíš stranou zájmu a pozornosti, a chtějí vše zařídit tak, že by syn mohl žít relativně normální život.

Také proto nedostal Archie po porodu královský titul, podobně jako dnes osmatřicetiletá Zara Tindallová. Harryho sestřenici se povedlo něco málo myslitelného, jako členka královské rodiny se zúčastnila domácích olympijských her v Londýně v roce 2012 a odnesla si z nich stříbrnou medaili v jezdectví. Vydá se Archie v jejích stopách?

Ačkoliv se odborníci domnívají, že je takové přání rodičů, jeho splnění se zdá být nemožné. „Zara žije úžasný život, daří se jí čerpat to nejlepší z obou světů, a to je něco, o čem se může Harrymu jen zdát,“ řekl deníku The Sun královský expert Duncan Larcombe.

Harry a Meghan mají prý počítat s předem prohraným bojem. „Když se skutečně rozhodnou vychovávat Archieho jako Zaru, ve smyslu, že si bude žít královsky, ale nebude mít žádné povinnosti, to prostě nebude fungovat. Je nemožné, aby měl podobný život jako Zara,“ dodal Larcombe.

Komplikujícím faktorem je i popularita Harryho a Meghan, kteří mají na sociálních sítích téměř stejně příznivců jako celá královská rodina dohromady. Ačkoliv tedy budou rodiče dělat první poslední, aby Archieho soukromí ochránili, nejspíš se jim to opravdu nepodaří.

Témata: Princ Harry Meghan Markle Archie Harrison Mountbatten-Windsor Zara Tindall královská rodina (gbr)