Královna pronesla o Meghan nečekaná slova!

Meghan Markle 11

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. července 2019 17:01 | Aktualizováno: 19. července 2019 22:48

Není tajemstvím, že vévodkyně Meghan a královna Alžběta II. si nepadly do oka. Nyní ale překvapivě britská panovnice bývalou americkou herečku pochválila!

Vévodkyně Meghan se jako členka královské rodiny dopustila řady skandálů. Jedním z nich byl i její nepříliš vřelý výtah s otcem, kterého ani nepozvala na svatbu!

Thomas Markle je odříznutý jak od své dcery, tak i od vnuka Archieho. Stěžuje si, že mu Meghan neodpovídá na zprávy, nezvedá telefon a že ačkoliv se s ní snaží navázat kontakt, vůbec nereaguje.

Meghan se dokonce ocitla i pod palbou od ostatních členů rodiny. Kromě matky se totiž nevídá s nikým jiným, ani se sourozenci, kteří tvrdí, že se vévodkyně změnila. Zatímco oni o ni v médiích hovoří rádi, od Meghan se toho veřejnost moc nedozví.

A to je podle zbylých členů královské rodiny zcela v pořádku. Údajně tak, že se britská královna shodla s princem Charlesem na tom, že kauzu ohledně své rodiny Meghan zvládla výborně Podle médií se tak konečně dočkala pochvaly za alespoň nějaké své chování a jednání.

S princem Charlesem navíc Meghan údajně udržuje poměrně dobrý vztah a oba si spolu rozumí. Jak se zdá, možná si po Kate konečně našla cestu i ke královně.

Témata: Meghan Markle Královna Alžběta II. královská rodina (gbr)