TAJNÁ SVATBA? Brad Pitt a Jennifer Aniston se před rokem vzali!

Brad Pitt a Jannifer Aniston 10

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. července 2019 14:38 | Aktualizováno: 19. července 2019 22:48

Přesně rok uplynul od chvíle, kdy si hollywoodské hvězdy Brad Pitt a Jennifer Aniston měli říct své ano. Právě před rokem totiž časopis In Touch uvedl, že k obřadu došlo tajně, za účasti pouze nejbližší rodiny a přátel. Server Gossip Cop, který vyvrací mýty o celebritách, ale zjistil, že za celý rok se nenašel jediný náznak toho, že by svatba proběhla.

Časopis In Touch před rokem napsal, že herci a bývalí partneři Brad Pitt a Jennifer Aniston měli tajnou svatbu. Mělo jít o zahradní slavnost, na které byli přítomni Pittovy děti a George Clooney.

Magazín své tvrzení opřel o anonymní zdroj a obálku ilustroval fotografií Brada Pitta ve smokingu a Jennifer Aniston v šatech. Ve skutečnosti se ale jednalo o fotomontáž.

Sám mluvčí herečky navíc popřel, že by k nějaké svatbě došlo, a jak Gossip Cop zjistil, George Clooney byl v době, kdy k ní mělo dojít, v Itálii. Nyní ale na tuto smyšlenou zprávu upozornil znovu, s tím, že dodnes nic nenaznačuje, že by k nějaké svatbě došlo.

Naopak, magazín svou zprávu neopravil ani se neomluvil, namísto toho za šířením falešných informací o tom, že jsou oba herci opět spolu. Napsal dokonce, že spolu čekají dítě, a že se jim narodila holčička.

To vše bylo opět opřeno o anonymní zdroje a zprávu převzala média z celého světa. Na první pohled se tak zdá, že Pitt s Aniston tvoří spokojenou rodinu, Gossip Cop ale vytáhl ten nejsilnější kalibr, ktrým vše vyvrátil

K svatbě totiž nikdy dojít nemohlo, a to z jednoho prostého důvodu. V den, kdy se měl obřad uskutečnit, totiž nebyli Pitt a Aniston stále oficiálně rozvedeni s Angelinou Jolie a Justinem Therouxem.

Témata: Jennifer Aniston Brad Pitt