Vévodkyně Meghan opět těhotná? VELKÉ OZNÁMENÍ!

Meghan Markle a princ Harry se pochlubili novorozeným synem 13

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. července 2019 10:10 | Aktualizováno: 19. července 2019 22:50

Britská vévodkyně Meghan ještě letos oznámí, že je těhotná. Tvrdí to expertka na královskou rodinu Melanie Bromley s tím, že se velkého odhalení dočkáme už na podzim.

Podle serveru portálu Mirror se Meghan s Harrym na podzim vrátí ke svým královským povinnostem. Kromě oficiální návštěvy v Africe by podle královské expertky měla dvojice ohlásit ještě jednu převratnou novinku. Tou by mělo být druhé těhotenství.

Odbornice nepochybuje o tom, že Meghan s Harrym u jednoho dítěte neskončí. Je dokonce přesvědčena, že Meghan otěhotní ještě letos, a veřejnost se to dozví už za pár měsíců.

Její slova vyvolala bouři po celé Británii. Lidé obsadili sázkové kanceláře a sází na to, že Meghan své druhé dítě porodí už příští rok. Paradoxem je, že velká část Britů vévodkyni obviňuje z toho, že se neumí postarat ani o své první dítě.

Například nedávno čelila Meghan kritice za to, že své dítě neumí správně držet v náručí. Měla také problém sehnat si chůvu, na tomto postu se během krátké chvíle vystřídali dokonce tři lidé.

Témata: Meghan Markle královská rodina (gbr)