Královskou rodinou otřásá obří skandál! ZNEUŽÍVÁNÍ NEZLETILÝCH DÍVEK?

Královna Alžběta II. 10

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

17. července 2019 15:21 | Aktualizováno: 17. července 2019 22:54

Velká Británie je v šoku! Jeden z vysoce postavených členů královské rodiny se měl podílet na pohlavním zneužívání mladých, nezletilých dívek. Podle vyšetřovacího spisu má jít o samotného syna britské královny Alžběty II.

Vyšetřování miliardáře Jeffreyho Epsteina, který je obviněný z placeného styku s nezletilými děvčaty, odhalilo šokující detaily. Na zneužívání se měl podle odtajněných dokumentů, které zveřejnila britská média, podílet i sám britský princ Andrew, syn královny Alžběty II.

Podle serveru The Sun měl mít pohlavní styk s teprve sedmnáctiletou dívkou, která byla jednou z Epsteinových otrokyní. K aktům mělo docházet už v roce 2001 na soukromém ostrově v Karibiku, ale i v Londýně nebo v New Yorku.

Virginie Robertsová, která má být onou zneužitou dívkou, to přišla s tímto šokujícím obviněním poprvé v roce 2015. Princ Andrew podle televize CNN jakékoliv zneužití popřel, nové dokumenty ale ukazují, že policie se v rámci vyšetřování 66letého Epsteina zabývá i tímto případem.

Princi nepomáhá ani fakt, že se s Epsteinem dlouhé roky přátelí. Podle serveru Sunday Times má vyšetřovací spis 2000 stran a odhaluje, čeho všeho se měl Epstein na dívkách dopouštět. Mimo jiné i to, že se prodával či nabízel jiným lidem.

Proti nařčení ze zneužívání se ohradil i sám Buckinghamský palác. Ten uvedl, že popírá, že by se princ Andew jakýmkoliv způsobem podílel na zneužívání dívek.

Témata: královská rodina (gbr) Královna Alžběta II. princ Andrew (syn královny Alžběty)