Jasmina Alagič zuří kvůli jménu Sanel: Zákaz komentování!

Jasmina Alagič 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. července 2019 12:13

Moderátorka Jasmina Alagič se už za pár dní stane matkou malého syna Sanela, exoticky znějící jméno ovšem pár dní před porodem vyvolalo hádku na jejím Instagramu. Jasmina v reakci na ní dokonce radí lidem, aby jí přestali psát.

Jasmina Alagič je v devátém měsíci, takže už co nevidět přivede na svět svého prvorozeného potomka, jemuž otec Patrik Vrbovský alias rapper Rytmus složil píseň, která moderátorku stále dojímá. „Táta Rytmus napsal nádhernou píseň, kterou přiznám se, že stále nemůžu poslouchat bez pláče,“ svěřila se na sociální síti.

Skladba se nazývá Sanel, právě tak se bude syn jmenovat. Balkánská kráska prozradila, že jméno vybrala ona, čímž si svým způsobem nechtěně naběhla. Fanoušci, kteří si z nepochopitelných důvodů téměř nárokují právo vybrat jméno potomka hvězdného páru, se totiž ozývají čím dál častěji.

Fanynka Eva si dokonce svým komentářem Jasminu tak znepřátelila, že ji nastávající maminka požádala, aby už sklapla. Stačilo pouze projevit vlastní názor, že se jí jméno pro syna zrovna dvakrát nezamlouvá a přitom se ještě otřít o Balkán, odkud pochází otec Jasminy.

„Myslím, že to na Balkáně navzdory tomu, že si tam asi byla a teď jsi velká Balkánka, která prošla každou tržnici, znám trochu lépe a vím, jakých jmen je tam hodně a jakých méně, ale nehledě na to, že by jich tam i hodně bylo, co je na tom, myslíš, že se tím Vaši řídili? Evidentně to měli úplně na háku a je to v pořádku, proto z úcty k sobě samé už nekomentuj,“ vzkázala Evě moderátorka.

Někteří fanoušci poukazují, že jindy pozitivní Jasmina se v posledních dnech změnila. Už předtím se totiž opřela do matky, která si stěžovala na složitý život bez dostatku peněz. V těle se zkrátka vzbouřily hormony a nastávající maminka tak má kuráž říkat věci na rovinu.

Témata: Jasmina Alagič