VÁLKA MEGHAN a KATE? Britové odhalili, co se stalo na Wimbledonu!

Meghan Markle a Kate Middleton 10

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

16. července 2019 13:25 | Aktualizováno: 16. července 2019 18:05

Britskou veřejností dodnes rezonuje wimbledonské utkání, které spolu na tribuně sledovaly vévodkyně Kate a Meghan. Někteří získali pocit, že obě sokyně jsou ve skutečnosti kamarádky. Nyní se ale objevil opačný názor.

Vévodkyně Meghan Markle a Kate Middeton se spolu moc nemusí. Není tajemstvím, že jejich vzájemné rozepře rozhádaly už i prince Harryho a Williama. Chvíli se ale zdálo, že je vše jinak.

Britové totiž přemýšlí nad tím, jestli si obě vévodkyně nakonec přeci jen nepadly do oka. Na tenisovém zápase totiž Meghan seděla vedle Kate, a ačkoliv mezi nimi vztahy nikdy nebyly nejlepší a kvůli neshodám se Meghan dokonce odstěhovala, navenek vypadaly obě jako nejlepší kamarádky.

Mohly se mezi sebou usmířit? Nebo šlo jen o přetvářku před veřejností a novináři? Tyto otázky si Britové kladou několik posledních dní, a zdá se, že se dopracovávají k odpovědi.

Podle některých názorů se totiž na rivalitě obou vévodkyň nic nezměnilo. Meghan totiž z Wimbledonu odjela dříve, než vévodkyně Kate. Samozřejmě za tím může stát více faktorů, například touha být se svým novorozeným synem, přesto se na sociálních sítích spekuluje nad variantou, že obě už to vedle sebe zkrátka nemohly déle vydržet.

Podle Britů bude zajímavé sledovat další události, kterých se budou účastnit obě vévodkyně společně. Nejlepšími kamarádkami se sice asi nikdy nestanou, možná ale zakopaly válečnou sekeru. Že by na apel královny?

Témata: Meghan Markle Kate Middleton královská rodina (gbr)