Milostná trojka? Do vztahu Brada Pitta s Jennifer Aniston vstoupil Leonardo DiCaprio!

Jennifer Aniston na premiéře 15

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

15. července 2019 10:10 | Aktualizováno: 15. července 2019 22:13

Zahraniční média se mohou v posledních dnech přetrhnout s informacemi o hollywoodské hvězdě Bradu Pittovi. Zatímco některá tvrdí, že po krachu vztahu s Angelinou Jolie začal randit s Jennifer Aniston, podle jiných mu v hledání lásky věrně asistuje Leonardo DiCaprio. Znamená to snad, že se mezi nimi odehrává nějaký milostný trojúhelník? I tato teorie se objevila, ve skutečnosti ale není pravdivá.

Ohledně údajného vztahu Brada Pitta s Jennifer Aniston bylo napsáno mnohé. Zatímco některá média tvrdila, že spolu chodí, jiná že připravují svatbu, další dokonce zašla tak daleko, že s odkazem na důvěryhodné zdroje uváděla, že herečka známá ze seriálu Přátelé je těhotná.

Aniston má po vztahu s Justinem Therouxem a je údajně šťastná. I Brad Pitt se vzpamatovává z právní bitvy s Angelinou Jolie a je svobodný. A oba měli například strávit romantickou dvoutýdenní dovolenou v Itálii. Podle magazínu In Touch mezi nimi bují láska jako hrom!

Jiná média ale uvádí, že Pitt s Aniston nic nemá, a je opuštěný. Například Naughty Gossip uvedl, že  Bitt se začal vídat s příteli Leonarda DiCapria. Zřejmě doufá, že mezi nimi najde lásku.

Další spekulace, například magazínu Star, hovoří o tom, že právě DiCaprio mu má pomoci obnovit milostný život, a dokonce existují i zprávy o milostném trojúhelníku mezi Pittem, Aniston, a například Georgem Clooneym, ale i samotným DiCapriem.

Pitt zaujal i magazín HollywoodLife, který pro změnu tvrdí, že on i DiCaprio plánují společné dvojité rande. Začíná v tom být zkrátka trochu zmatek, kdo vlastně s kým chodí a kdo vlastně komu pomáhá najít lásku.

Ve skutečnosti ale nic z toho není pravda. Server GossipCop totiž vyvrátil všechny tyto největší mýty. Brad Pitt je momentálně spokojený a DiCaprio mu rozhodně nepomáhá najít lásku. Server navíc už dávno vyvrátil spekulace o tom, že by někdo randil s Aniston.

Témata: Brad Pitt Jennifer Aniston Leonardo DiCaprio