Pravda o Meghan a Kate! V královském paláci se něco děje!

Meghan Markle a Kate Middleton 10

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

13. července 2019 17:52 | Aktualizováno: 13. července 2019 18:52

Vévodkyně Meghan Markle a Kate Middeton se spolu moc nemusí. Není tajemstvím, že jejich vzájemné rozepře rozhádaly už i prince Harryho a Williama. Teď se ale zdá, že je vše jinak. Nebo ne?

Meghan se opět postarala o pořádné pozdvižení. Jen co na Wimbledonu "ztropila scénu" a nařídila ochrance, aby na tribunu hvězd nikoho nepustila, stala se terčem pořádné kritiky.

Útočit na Meghan je ale, zdá se, v Británii nový trend. Ostatně není to ani pár dní, co se do ní diskutující na internetu naváželi za to, jak drží svého syna. Vzala ho totiž podívat se na zápas v pólu mezi Harrym a Williamem, podle veřejnosti ale nevypadala, že by měla praxi v nošení Archieho.

Teď ale Britové přemýšlí nad tím, jestli nemůže být náhodou vše trochu jinak. Na tenisovém zápase totiž Meghan seděla vedle Kate, a ačkoliv mezi nimi vztahy nikdy nebyly nejlepší a kvůli neshodám se Meghan dokonce odstěhovala, navenek vypadaly obě jako nejlepší kamarádky.

Mohly se mezi sebou usmířit? Nebo šlo jen o přetvářku před veřejností a novináři? Tyto otázky si teď Britové kladou, odpověď na ně ale zatím neznají.

Témata: Meghan Markle Kate Middleton