Meghan se kvůli Archiemu ZHROUTILA, je v péči odborníků! Má vážné DEPRESE!

Meghan Markle 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

12. července 2019 16:02 | Aktualizováno: 12. července 2019 22:06

Vévodkyně Meghan Markle bojuje od porodu syna Archieho s depresí a neustále přibírá. Nemůže přestat plakat a neustále jen jí, bojí se vyjít z domu a skončila v péči odborníků. Tvrdí to časopis Globe, který se ale podle serveru Gossip Cop v některých věcech zmýlil.

Časopis Globe zveřejnil fotografii vzlykající Meghan spolu s titulkem, který hlásá: "Zmučená Meghan: Bojuje s depresí." Následně magazín tvrdí, že Harry musel Meghan poslat na terapii, protože se "snaží vyrovnat s mateřstvím," a má neustálé nutkání jíst. Díky tomu prý přibrala téměř 17 kilo.

Časopis se odkazuje na zasvěcený zdroj přímo z paláce, který tvrdí, že Meghan byly deprese "diagnostikovány po porodu a jsou tak silné, že sotva vstane z postele."

Meghan ale podle magazínu odmítá léčbu a jediné co chce, je sedět ve svém pokoji, plakat a jíst sladkosti. Na nic jiného prý nemá sílu. Pravděpodobně ani na to, aby se starala o svého syna.

Server Gossip Cop se rozhodl ověřit si pravdivost těchto tvrzení a zjistil, že fotografie brečící Meghan nepochází z doby po porodu. Dokonce ani nejsou skutečné, jsou to výstřižky ze seriálu Suits, v němž se Meghan proslavila. Konkrétně pochází z epizody, v níž se její postava Rachel Zaneová vdala.

Stejně tak zřejmě není pravda, že by Meghan jen seděla a jedla sladkosti. Pokud by opravdu přibrala 17 kilo, bylo by to na ní vidět, fotografie z poslední doby ale nic takového neukazují. Meghan neztloustla ani v pase, ani v obličeji.

Stejně tak nejsou patrné žádné známky deprese. Meghan sice není na veřejnosti vždy zdrojem úsměvů, na druhou stranu ale nevypadá, že by se utápěla v depresích a nemohla vyjít z domu. Před několika dny naopak dokonce vyrazila do společnosti i s Archiem.

Jako poslední důkaz zmiňuje server předchozí články magazínu Globe, které se nikdy neprokázaly a neukázaly jako pravdivé. Například články o tom, že Harry není otcem Archieho, nebo že chtěl zrušit svatbu s Meghan. Všechny tyto informace magazínu Globe Gossip Cop označil za nesmysly, stejně jako zprávy o údajné depresi vévodkyně.

Témata: Meghan Markle Princ Harry Archie Harrison Mountbatten-Windsor