Těhotná Jasmina Alagič se opřela do maminek: Tahle slova jí omlátí o hlavu!

Jasmina Alagič 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. července 2019 14:58 | Aktualizováno: 13. července 2019 11:37

Už co nevidět přivede Jasmina Alagič na svět syna Sanela, ještě předtím ale promluvila naposledy s těhotenským bříškem a zadělala si na pořádný malér. Opřela se totiž do ostatních maminek, které jí pravděpodobně budou následující slova vyčítat.

Den D moderátorky Jasminy Alagič se blíží. Už za pár dní zamíří do porodnice, aby přivedla na svět syna, kterého se s rapperem Rytmusem rozhodli pojmenovat Sanel. Balkánská kráska si snaží do poslední chvíle užívat, což jí umožňuje i fakt, že její těhotenství proběhlo bez větších potíží. I proto si mohla dovolit tvrzení, kterým nejspíš jiné maminky popudí.

„Teď mě možná některé mámy zkritizují, ale mám pocit, že těhotné ženy o těhotenství mluví víc, než by bylo třeba, takže já jsem si to tak potichoučku snášela, i když snášela je dost dramatické slovo,“ řekla slovenskému deníku Nový Čas.

Těhotenství prý bylo úžasným a bezproblémovým obdobím. „Vlastně až teď si uvědomuji, že jsem těhotná, protože to bříško už je trochu jinak, než bylo doteď. Vím, že to není samozřejmost, že mi bylo dopřáno fakt bezproblémové těhotenství, což nebývá běžné,“ svěřila se Jasmina.

Rytmusova manželka se podle svých slov nebojí ani porodu, má jen respekt. „Nejsem ten typ budoucí mámy, která se dívá na videa, co a jak bude vypadat a co se může stát,“ vysvětluje modelka a moderátorka.

„Beru to jako hotovou věc, beru to jako součást toho, že chceme mít našeho syna, tím pádem musím podstoupit porod. Neříkám, že se na porod těším, protože asi nikdo se netěší na nějakou bolestivou věc, ale těším se na výsledek,“ dodala Jasmina na závěr.

Témata: Jasmina Alagič