Skandál Meghan má drsnou dohru. Královna ji ZTRAPNILA před celým světem!

Královna Alžběta II. 9

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

11. července 2019 12:06 | Aktualizováno: 11. července 2019 22:23

Poslední dny ukázaly, že vévodkyně Meghan Markle to s fanoušky neumí. Namísto toho, aby se chovala jako členka královské rodiny, která žije z jejich daní, si nasadila masku hollywoodské hvězdy. To ale královna Alžběta II. nenechala jen tak.

Jak už stars24.cz informoval, britská vévodkyně Meghan Markle se postarala o další skandál. Nařídila své ochrance na Wimbledon, aby fanouškům zabránila ve focení nejen jí, ale i i přítomných tenisových hvězd.

Ve skutečnosti si za to ale mohla sama. Pokud chtěla soukromí, dostalo by se jí ho v královské lóži. Tam ji ale pro nepustili proto, že byla nevhodně oblečená. Nemůže proto trestat fanoušky za to, že musí zápas sledovat s nimi.

Chování Meghanina týmu, který plní příkazy vévodkyně, pobouřilo řadu Britů. Přitom se na jiném místě v Británii odehrála podobná scéna. Tentokrát ale příznivci královské rodiny obklopili samotnou Alžbětu.

A ta se zachovala přímo ukázkově. Navzdory tomu, že se vydala sázet stromky a v rukou měla rýč, nejen snášela prosby veřejnosti o fotku, ale s každým si dokonce promluvila a vyslechla ho!

"Královna včera poskytla mistrovskou lekci v tom, jak se mají členové britské královské rodiny chovat na veřejnosti. V kontrastu k Meghan, která se chovala nevrle na Wimbledonu," píše deník The Sun.

Královně v Národním ústavu zemědělské botaniky dokonce lidé nabídli pomoc, ona ji ale zdvořile odmítla  s tím, že to zvládne sama. Tím ukázala,jak se má chvat skutečná členka královské rodiny!

"Bylo dojemné, že královna byla schopná najít si čas promluvit si s každým. Bylo nám řečeno, že možná nebude mít čas. Ale ona si ho udělala a dopřála každému člověku pocit, že je výjimečný," cituje server doktorku Tina Barsbyovou z Národního ústavu zemědělské botaniky.

Zarážející je, že především Meghan by lidem měla být vděčná. Za jejich peníze si opravila sídlo ve Frogmore cottage. Očividně jí to ale vůbec netrápí, navzdory protestům, které takto utracené peníze vyvolaly na internetu.

Témata: Meghan Markle Královna Alžběta II. Velká Británie