Meghan se postarala o další skandál! Jen co vyšla na veřejnost, začala řádit!

Meghan Markle 9

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

11. července 2019 9:11

Britská vévodkyně Meghan Markle se postarala o další skandál. Nařídila totiž ochrance, aby fanouškům zabránila ve focení. Paradoxem je, že jen utrácet jejich miliony za renovaci svého sídla jí nevadí.

Vévodkyně Meghan Markle si vyrazila na Wimbledon, kde chtěla podpořit svou kamarádku Serenu Williamsovou. Samozřejmě neunikla pozornosti náruživých fanoušků, kteří si ji chtěli vyfotit.

To jim ale ochranka nedovolila, a nejen to. Dokonce nepustila fanoušky ani na tribunu, kde si chtěli pořídit selfie s tenisovými hvězdami. Podle serveru Mail Online je přitom zvykem v takových chvílích spíše fanoušky požádat, aby se s královskými členy rodiny spíše bavili než aby si je fotili.

To ale Brity pobouřilo. Zejména ty, kteří o Meghan vůbec nestáli. Vévodkyně přitom vůbec nemusela tribunu blokovat, pokud chtěla soukromí, dostalo by se jí ho v královské lóži. Tam ji ale pro změnu nepustili proto, že byla nevhodně oblečená.

Pořadatelé z přítomnosti Meghan nejsou kvůli incidentu nadšení. Lístek na tenisové zápasy navíc není levnou záležitostí a Meghan si ho koupila z peněz daňových poplatníků, tak jako vše ostatní.

Mnoho lidí jí navíc nedokáže odpustit, že si za jejich peníze zrenovovala venkovské královské sídlo Frogmore Cottage, na což jí Britové ze svých daní přispěli nemalou částkou. Očekávali by proto, že aspoň díky tomu bude Meghan vstřícnější. Ale chyba lávky.

Témata: Meghan Markle