Cameron Boyce (†20) a příčina smrti? VŠE ODHALENO!

Cameron Boyce 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

9. července 2019 16:18 | Aktualizováno: 9. července 2019 16:24

Zpráva o smrti mladého herce zaskočila celý svět! Ihned se začalo mluvit o tom, že měl Cameron Boyce zdravotní problémy a že zemřel ve spánku. Teď byly zveřejněny další detaily!

Cameron Boyce, hvězda dětského kanálu Disney, podle serveru TMZ dlouhou dobu bojoval s epilepsií! Před smrtí údajně dostal epileptický záchvat, kvůli kterému nakonec zemřel!

Mladý kudrnatý herec zemřel v sobotu, bylo mu pouhých 20 let. Jeho rodina uvedla pouze to, že měl dlouhodobé zdravotní problémy, přímo o epilepsii ale nemluvila.

Cameronovo úmrtí šokovalo řadu jeho kolegů. Soustrast rodině vyjádřil například herec a komik Adam Sandler. „Příliš mladý. Příliš roztomilý. Prostě ten nejmilejší, nejtalentovanější a nejslušnější kluk. Miloval jsem toho kluka,“ napsal Sandler na instagramu s tím, že se Cameron zajímal nejen o svou rodinu, ale i o celý svět.

Boyce se proslavil rolemi v seriálu Jessie nebo ve filmu Následníci. Zahrál si i ve filmech Machři a Machři 2, kde se objevil jako syn již zmíněného Adama Sandlera.

Témata: Cameron Boyce