Brad Pitt a Angelina Jolie mají problém: Rodinná zrada během sporu o děti!

Angelina Jolie a Brad Pitt 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. července 2019 10:59 | Aktualizováno: 9. července 2019 22:24

Rozkol v „herecké“ rodině Brada Pitta a Angeliny Jolie údajně nabírá na obrátkách. Do bitvy o děti se totiž má zapojit nejstarší ze šesti sourozenců Maddox, který je znechucen spory mezi rodiči. Má šanci uspět?

Rozvodová bitva hollywoodských hvězd Brada Pitta a Angeliny Jolie má další zajímavé pokračování. Podle serveru New Idea se totiž nejstarší syn Maddox rozhodl vstoupit do sporu tím, že až počátkem srpna oslaví 18. narozeniny, požádá úřady, aby mu svěřily do opatrovnictví jeho pět mladších sourozenců.

„Ví, že je to velký krok a že v cestě stojí několik právních překážek, ale zároveň vidí, jaký dopad má bitva mezi Bradem a Angelinou na děti, a myslí si, že je to nejlepší cesta, jak je ochránit,“ tvrdí zdroj zmíněného serveru z okolí nejstaršího dítěte slavného páru.

„Spory Brada a Angeliny neberou konce a Maddox toho má dost. Hlavně se však obává toho, jakou daň si to vybere na jeho sourozencích. Maddox ví, že je to velký krok, ale cítí, že dospěl od chvíle, co se jeho rodiče rozešli. Proto si myslí, že to zvládne,“ dodal zdroj z jeho okolí.

Server Gossip Cop ovšem celý příběh důkladně rozebral a došel k závěru, že je nepravdivý. Maddox se totiž po prázdninách chystá na vysokou školu, s velkou pravděpodobností navíc za hranice USA. Je tedy složité si představit, že by se zároveň zvládal postarat o pětici sourozenců.

V USA by navíc musel přesvědčit soudce, že jeho rodiče nejsou schopni se o děti postarat. Ačkoliv rozvodová bitva v tomto směru určitě nijak nepomáhá, Pitt a Jolie své ratolesti rozhodně nezanedbávají. Serveru Gossip Cop to potvrdil zdroj z okolí rodiny.

Témata: Brad Pitt Angelina Jolie