Šokující přiznání Barbry Streisandové: Já a princ Charles…

Barbra Streisandová a princ Charles 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. července 2019 20:02 | Aktualizováno: 9. července 2019 6:22

Herečka Barbra Streisandová při své víkendové návštěvě ve Velké Británii šokovala přiznáním o jejím vztahu s princem Charlesem. Nechybělo prý mnoho a právě ona by se stala jeho ženou.

Americká herečka Barbra Streisandová vyrukovala o víkendu na návštěvě v Londýně se šokujícím přiznáním o následníkovi britského trůnu, princi Charlesovi. S ním se zná už 45 let a podle všeho dost důvěrně.

„Kdybych se trochu víc snažila, mohla jsem být první židovskou princeznou,“ prohlásila Streisandová o víkendu během vystoupení v Hyde Parku. Když o celé věci mluvila, objevily se za ní na obrazovce titulky z tehdejších novin, které hlásily, jak „Barbra okouzlila svého prince, Charlese.“

Obě ostře sledované osobnosti se poznaly v roce 1974, kdy herečka a zpěvačka točila v Londýně film. Charles tehdy přiznal, že pro ni má slabost, dokonce měl prý její plakát na zdi v pokoji. Přesto se následující dvě desítky let neviděli, až v roce 1994 se potkali v Londýně a následně i v USA, kde měli údajně prožít románek.

Lásku nakonec oba našli jinde. Streisandová se v roce 1998 vdala za herce a režiséra Jamese Brolina, zatímco princ Charles si v roce 2005 vzal za ženu svou někdejší přítelkyni Camillu Parker-Bowlesovou.

Témata: Barbra Streisandová Král Charles III. (Karel III.)