Šokující smrt Camerona Boyce (†20): Pláčou americké hvězdy i Charlotte Gottová!

Cameron Boyce 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

7. července 2019 22:08

Kvůli smrti mladého herce Camerona Boyceho pláče doslova celý svět! Truchlí i řada celebrit, včetně těch českých!

V pouhých dvaceti letech zemřel populární hollywoodský herec Cameron Boyce. Miláček dívek, který se proslavil rolemi v seriálu Jessie nebo ve filmu Následníci, zemřel ve spánku. Smrtelným se mu stal záchvat, který byl podle  důsledkem jeho dlouhodobých zdravotních obtíží.

Smrt mladého herce šokovala řadu jeho kolegů. Soustrast rodině vyjádřil například herec a komik Adam Sandler. „Příliš mladý. Příliš roztomilý. Prostě ten nejmilejší, nejtalentovanější a nejslušnější kluk. Miloval jsem toho kluka,“ napsal Sandler na instagramu s tím, že se Cameron zajímal nejen o svou rodinu, ale i o celý svět.

„Děkuji, Camerone, za všechno, co jsi nám dal. Před sebou jsi měl ještě tak dlouhou cestu. Srdce nás všech jsou zlomená,“ dodal Sandler, který si se zesnulým hercem zahrál ve filmu Machři.

Sandlerova slova zaskočila herce Davida Spadea, který se proslavil jako moderátor Saturday Night Live či díky filmům Špinavej Joe, Machři nebo Když si Chuck bral Larryho. „Cože?“ ptal se nevěřícně, zda je zpráva o Cameronově úmrtní pravdivá.

Dojemný vzkaz přidal i herec Gregg Sulkin, který se proslavil seriály kabelové televize Disney Channel As The Bell Ring a Kouzelníci z Waverly. „Během uplynulého desetiletí jsem se setkal s mnoha herci, ale ty jsi vždy vyčníval. Ano, byl jsi talentovaný. Ale co je nejdůležitější, byl jsi laskavý. Byl jsi pokorný. Měl jsi zvláštní jiskru. Kéž tato jiskra svítí jasně na nebi,“ napsal.

„RIP Camerone. Všechny mé modlitby a láska jsou teď s tebou a tvojí rodinou. Můžeš být pryč z této části života, ale uvidím tě v další části. Jsem si tím jistý,“ dodal zdrcený Sulkin.

Truchlí i dcera Karla Gotta Charlotte. Ta na herce zavzpomínala na jeho instagramu, jeho poslední fotce, pod kterou se objevilo víc než půl milionu smutných komentářů, dala lajk.

Témata: Cameron Boyce Adam Sandler Charlotte Gottová