Meghan si kope hrob! Experti prozradili, co je připraví o fanoušky!

Meghan Markle a princ Harry se pochlubili novorozeným synem 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

6. července 2019 13:36

Britská vévodkyně Meghan je na nejlepší cestě k tomu, aby brzy přišla o svou popularitu. Stačí, když bude nadále pokračovat v tom, co nyní dělá.

Na rozdíl od Kate s Williamem mají Meghan s Harrym poměrně svérázný přístup k výchově Archieho. Rozhodli se ho totiž světu skoro neukazovat.

Veřejnost má možnost sledovat jej pouze skrze snímky, které královský pár zveřejňuje na Instagramu. Jak ale píše Daily Mail s odkazem na odborníky, tohle není to, co lidé chtějí.

Tedy alespoň ne takto. Veřejnost nemá zájem o umělé a retušované fotky Archieho. Více se jim líbí klasické a přirozené fotky dětí, které sdílí právě Kate a William.

Meghan se od nich snaží za každou cenu odlišit, tímto krokem ale podle serveru moc popularity nezíská. Naopak, hrozí, že o své příznivce začne přicházet. Nedokáže, či spíše nechce jim nabídnout to, co požadují.

Zároveň ale nelze předpokládat, že by Meghan nějak změnila názor. Stejně zatvrzele se staví k tomu, že Archie má vyrůstat stranou od veřejného dění, a proto ho ve společnosti téměř nechce ukazovat.

Témata: Meghan Markle Archie Harrison Mountbatten-Windsor