Šokující tajemství Diany ODHALENO! Co se odehrálo s Costnerem den před smrtí?

Costner, Kevin 2

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

5. července 2019 11:35 | Aktualizováno: 5. července 2019 22:29

Princezna Diana se měla stát filmovou hvězdou! Po boku Kevina Costnera si měla zahrát ve filmu Osobní strážce 2. Ten ale kvůli smrti princezny nebyl nikdy natočen.

Osobní strážce 2 měl navázat na úspěch prvního dílu a představit Costnera jako ochránce členky britské královské rodiny. Hlavní roli měla kromě něj ztvárnit i lady Diana.

Tu s Costnerem seznámila Sarah Fergusonová, manželka britského prince Andrewa. "Vždycky jsem si Sarah vážil, zařídila rozhovor mezi mnou a Dianou. Nikdy jí nevadilo, že to není ona, i když je taky princezna. Naopak náš nápad podporovala," řekl Costner magazínu People.

Costner chránit členku britské královské rodiny před stalkery i paparazzi, je proto pravděpodobné, že by mezi nimi vznikla na plátně i romantická zápletka. To se ale Diana nikdy nedozvěděla.

Scénář totiž v době její smrti ještě nebyl hotový. Viděl jej pouze Costner, který jej dostal do ruky den před tragickou smrtí Diany! Přesto prozradil, že se na milostnou zápletku Diana ptala. Byla z ní údajně nervózní.

Svět se už nedozví, jaký by měl film úspěch a jak dobrá herečka by Diana byla. Při automobilové nehodě 31. srpna 1997 zemřela.

Témata: Kevin Costner Lady Diana