Děti prince Harryho a Meghan Markle? Takhle mohou vypadat!

Takhle by mohly vypadat děti prince Harryho a Meghan Markle 3

Autor: Jan Novák, stars24.cz

12. prosince 2017 14:23

Takhle by podle forenzního umělce Joea Mullinse mohly vypadat děti prince Harryho a Meghan Markle.

Svatba britského prince Harryho a americké herečky Meghan Markleové se bude konat příští rok v květnu v kapli svatého Jiří na hradě Windsor. Informoval o tom dnes na twitteru Kensingtonský palác. Třiatřicetiletý princ Harry a jeho o tři roky starší partnerka v pondělí oznámili, že se tento měsíc zasnoubili.

Windsorský hrad, který leží západně od Londýna, je kromě Buckinghamského paláce či paláce Holyroodhouse ve skotském Edinburghu jedním z oficiálních sídel britské královny Alžběty II. Panovnice zde s manželem princem Philipem často tráví volné chvíle.

Podle prohlášení Kensingtonského paláce dala královna k pořádání svatby na hradě Windsor svolení. Náklady na ceremonii zaplatí královská rodina, stojí v prohlášení na twitteru.

Svatba prince Harryho a herečky Markleové se uskuteční v hradní kapli svatého Jiří, která vznikla v 15. století. Podle agentury AP je intimnější než Westminsterské opatství, ve kterém si v roce 2011 vzal Harryho starší bratr William Kate Middletonovou.

Harry, který je po svém otci Charlesovi, bratrovi Williamovi a jeho dětech Georgeovi a Charlotte pátým v pořadí následnictví trůnu, v pondělí oznámil, že se po roce a půl známosti zasnoubil s Američankou Markleovou. Herečka za sebou již jedno manželství má. S producentem Trevorem Engelsonem se rozvedla v roce 2013.

Dříve by fakt, že je Markleová rozvedená, znamenal, že by princ Harry nemohl uzavřít se svou vyvolenou církevní sňatek, upozornila agentura AP. Arcibiskup z Canterbury Justin Welby ale dnes uvedl, že princova svatba bude církevní. Harryho babička, královna Alžběta je hlavou anglikánské církve.

"Rozvedená, rasově smíšená hollywoodská herečka, která navštěvovala římskokatolickou školu, si bude brát syna příštího krále. Taková věta by nemohla být ještě v minulé generaci napsána," poznamenal dnes v úvodníku britský list The Daily Telegraph. Otec Markleové je běloch, matka je černoška. Sama Markleová pozornost, jakou britská média věnovala jejímu rasovému původu, označila v pondělním televizním rozhovoru za skličující.

Úřad britské premiérky už v pondělí uvedl, že na den sňatku neplánuje dát Britům den volna, jak tomu bylo v případě svatby prince Williama.

Témata: Princ Harry Meghan Markle