Dusno v paláci: William kvůli Kate pořádně vyšiloval!

Kate a William 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

2. července 2019 11:21 | Aktualizováno: 2. července 2019 22:33

Princ William se kvůli Kate pořádně natrápil! „Velmi nešťastný“ byl například poté, co Kate prožila hodně nepovedenou narozeninovou oslavu, během které byla obtěžována kameramany!

Když se v roce 2007 objevily spekulace, že William plánuje požádat svou dlouholetou přítelkyni na oslavě jejích 25. narozenin o ruku, bylo to opravdu hrozné.

Kate v ten den čelila doslova „stovkám“ paparazzi a televizních kameramanů čekajících před jejím bytem v londýnské čtvrti Chelsea. Pak ji pronásledovali k jejímu autu a zoufale se snažili získat momentku budoucí manželky prince.

Teď, po dlouhých dvanácti letech, královský mluvčí popsal, jak situaci tehdy prožíval sám princ William! „Byl velmi nešťastný, že bulvární fotografové obtěžovali jeho přítelkyni. Toužil po jediném – aby to skončilo,“ prozradil zdroj z paláce.

V dokumentu o princi Williamovi dokonce zaznělo, že Kate musela před kameramany utíkat. Tahle situace prý jejího přítele pořádně rozzuřila! A to nebyl zdaleka konec. Fotografové Kate pronásledovali i nadále – když šla do práce nebo někam ven. Paparazzi jí prostě byli pokaždé v patách!

Kate velmi brzy zjistila, jak může být pozornost nepříjemná. S Williamem se proto tehdy rozhodli, že podniknou právní kroky. „Williamovi se ta situace vůbec nelíbila a tak začali podnikat kroky proti tisku a proti pronásledovatelům Kate,“ cituje královskou korespondentku Roya Nikkhahovou britský deník Express.

Tlak tisku se přitom soustředil i na Williama. A když ho fotografové v roce 2007 zachytili, jak v Londýně tančí s neznámou blondýnkou, byl jeho vztah s Kate pod takovým tlakem, že krize vyvrcholila rozchodem! Pár se ovšem po pouhých pár měsících usmířil a v roce 2010 se vzal.

Témata: Princ William Kate Middleton královská rodina (gbr)