Harry a Meghan zklamali fanoušky: Ostrá kritika kvůli jejich chování a Archiemu!

Archie Harrison Mountbatten-Windsor 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

1. července 2019 10:24

Vévodkyně Meghan (37) a princ Harry (34) mají v plánu příští víkend pokřtít syna Archieho. Tento slavnostní akt by se nicméně měl konat pouze v soukromí. Jejich cílem je nejmladšího člena královské rodiny chránit před veřejností. Jenže to se mnohým nelíbí!

Podle britských médií by se měl křest konat v kapli Svatého Jiří, kde se loni brali Archieho rodiče. Fanoušci královské rodiny, kteří doufají, že zahlédnou alespoň na chvilku syna Meghan a Harryho, budou, ale podle všeho zklamaní! 

Královští rodiče se totiž snaží Archieho už od jeho narození před veřejností spíše schovávat! Od května, kdy se narodil, byl viděn jen dvakrát – při prvním vystoupení během oficiálního focení na Windsorském hradě pouhé dva dny po narození. Další fotografii, na které je částečně vidět tvář miminka, pak byla zveřejněna na Instagramu u příležitosti Dne otců.

Minulý týden Meghan a Harry čelili tvrdé kritice za to, že utratili 2,4 milionu liber z peněz daňových poplatníků na renovaci jejich sídla Frogmore Cottage. Podle vyjádření správců královské pokladny podstoupilo sídlo značnou rekonstrukci, aby se nemovitost vrátila do původního stavu vhodného pro pohodlné bydlení. Veškeré příslušenství a vybavení si prý financovali vévoda a vévodkyně ze Sussexu sami.

Královská expertka Penny Junorová, která napsala několik knih nejen o královské rodině, ale i o samotném Harrym ale varuje, že křtít Archieho v soukromí je chyba.

„Není možné to hrát na dvě strany. Buď se přesunou do úplného soukromí a budou si přestavbu realit financovat sami, nebo budou hrát hru tak, jak se má,“ řekla deníku The Times. „Vidět Archieho a jeho kmotry, jak přicházejí na křest, je to, o co se lidé zajímají. Není to obnažování duše dítěte. Je to jen způsob, jak dát veřejnosti, která je miluje a podporuje, drobky pro jejich potěšení,“ vysvětluje znalkyně.

Témata: Meghan Markle Princ Harry Archie Harrison Mountbatten-Windsor