Zaměstnanci se Meghan smějí do obličeje! Tohle se o ní říká v paláci!

Meghan Markle 13

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

1. července 2019 9:59

Vydržet pracovat pro vévodkyni Meghan Markle, to už chce opravdu pevné nervy. Své o tom ví řada zaměstnanců, kteří kvůli ní z ze služeb královské rodiny utekli. Zbytek se na její účet dobře baví.

Zaměstnanci se ve Frogmore Cottage, sídle prince Harryho a jeho ženy, mění – zdá se – častěji než záclony. Podle britských médií totiž královský pár za posledních šest týdnů vyměnil už tři chůvy. Dvě z nich pak vydržely jen opravdu krátce.

Není to poprvé, co se něco takového děje! Výpověď už dříve podala například její asistentka, ale i vrchní tajemnice pro komunikaci, tajemnice královského páru a asistent jejího manžela Harryho. Následně podala výpověď i osobní asistentka Amy Pickerill. Prý kvůli osobním důvodům.

Vévodkyni opustila i hlavní asistentka Samantha Cohen, kterou měla Amy nahradit. Ta byla velmi oblíbenou zaměstnankyní britské královny Alžběty II., která ji osobně přidělila Meghan.

Loni na podzim vévodkyni půl roku po svatbě opustila Melissa Toubal, která byla jednou z hlavních manažerek královské svatby. Podle zdrojů z paláce přestala zvládat Meghanino neustále vyvolávání problémů.

Ze služeb vévodkyně Meghan odešla i špičková policistka, která působila postu ochránkyně vévody a vévodkyně ze Sussexu. Byla to první žena, která hrála klíčovou roli v ochraně královské rodiny.

Tím ale seznam zdaleka nekončí. Někteří zaměstnanci však mají nervy ze železa a svého lukrativního místa se jen tak vzdát nechtějí. Smějí se jí ale de jen mohou. 

Zdroj blízký královské rodině dokonce potvrdil, že Meghan si od služebnictva vysloužila přezdívku "Duchess Difficult", tedy v překladu "Vévodkyně Náročná".

Témata: Meghan Markle královská rodina (gbr)