Jennifer Aniston a Brad Pitt zase spolu! Prsty v tom má Clooney!

Brad Pitt a Jannifer Aniston 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. června 2019 13:03 | Aktualizováno: 30. června 2019 11:30

Jennifer Anistonové a Bradu Pittovi už z toho musí jít hlava kolem. Spekulace o tom, že se exmanželé dali znovu dohromady, se objevují čím dál víc. Některá média do toho navíc zatahují jejich kolegu George Clooneyho.

Během posledních měsíců se už objevila řada nepodložených spekulací o tom, že bývalí manželé Jennifer Anistonová a Brad Pitt jsou zase spolu. Roli v tom měl sehrát i jejich kolega z Hollywoodu George Clooney.

Podle serveru Life & Style měl prošedivělý herec pozvat Anistonovou i Pitta do Říma, aby zde strávili čas s ním a jeho manželkou Amal. Na společné dovolené se pak Clooney snažil dát oba znovu dohromady. Podle serveru Gossip Cop však neexistuje důkaz, že se něco takového opravdu odehrálo.

Už loni v září tvrdil server National Enquirer, že Pitt s Anistonovou měli romantickou večeři v Clooneyho italské rezidenci. Mluvčí obou bývalých manželů to však tenkrát popřeli. Navíc Pitt a Anistonová tou dobou natáčeli každý na jiném kontinentu. Neexistuje tedy žádný důkaz, že oba byli zároveň v Itálii.

Anistonová doopravdy navštívila Clooneyho vilu u jezera Como, a to loni v létě. Podle serveru Radar Online to bylo rovněž kvůli vztahu s Pittem. Pravdou ovšem je, že představitelka Rachel z Přátel právě v Itálii natáčela film, a tak se pouze stavila u svého dobrého kamaráda.

S vlastní verzí příběhu, jak dal Clooney dohromady Pitta a Anistonovou, přišel i server New Idea. Podle něj se tak mělo stát na společné večeři s jeho přáteli, herci Bradley Cooperem a Seanem Pennem. Podle serveru Gossip Cop se však nic takového nestalo a Clooney se opravdu nesnaží dát exmanžele znovu dohromady.

Témata: Pitt - Aniston Brad Pitt Jennifer Aniston