ŠOK: Lady Gaga a Irina Shayk jsou těhotné, otcem obou je Bradley Cooper?!

Lady Gaga a Bradley Cooper 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

27. června 2019 21:02 | Aktualizováno: 27. června 2019 22:11

Vrcholné hvězdy amerického šoubyznysu Bradley Cooper a Lady Gaga spolu čekají dítě. Tvrdí to magazín In Touch, podle časopisu Woman’s Day navíc Cooper čeká dítě i se svou expartnerkou Irinou Shayk. Zprávy, které převzala i česká média, ale nejsou tak úplně pravdivé.

Je to teprve pár dní, co se Cooper a Shayk rozešli. Údajně za krachem vztahu má stát vztah, který Cooper udržuje se zpěvačkou Lady Gaga. Ten se přitom nikdy neprokázal, ačkoliv k sobě mají obě hvězdy blízko.

Podle magazínu In Touch je ale skutečným důvodem, proč herec Irinu opustil, fakt, že čeká dítě s Lady Gaga. Údajný zdroj magazínu tvrdí, že "Gaga jen září a dítě zatím před světem schovává."

"Bradley s Irinou skončil, protože Lady Gaga byla její nejhorší noční můra," dodává zdroj s tím, že zatím je vše přísně tajné, protože Cooper nechce své bývalé přítelkyni ublížit.

Podle časopisu Woman’s Day je ale celý milostný trojúhelník ještě zamotanější. Dítě totiž nečeká pouze Gaga, ale i sama Irina, a rovněž s hercem. Ani jedno těhotenství však není pravdivé.

Tvrdí to server GossipCop, který vyvrací mýty o celebritách. Ten s odkazem na magazín People uvádí, že mezi Gaga a Cooperem sice panuje silný vztah, o lásku se ale nejedná, natožpak o těhotenství. Server dále tvrdí, že Gaga o vztah s Cooperem ani zájem nemá, protože začala randit s Jeremym Rennerem.

Stejně tak není podle serveru těhotná ani Irina. Nejen, že podle fotek na Instagramu na to vůbec nevypadá, navíc se ani nestraní alkoholu. A ten by si modelka v těhotenství opravdu nedovolila.

Projev lásky na Oscarech?

Duet Shallow, který na Oscarech kraloval v kategorii nejlepší filmová píseň, zasel mnoha lidem do hlavy myšlenku, že Lady Gaga a Bradley Cooper nejsou jen filmoví partneři, ale také milenci. Jejich živé vystoupení během ceremionálu totiž bylo plné emocí a vzájemné chemie. Šlo opravdu o přetvářku?

Pravděpodobně ano. V publiku ostatně seděla i Irina, která výkon obou protagonistů snímku Zrodila se hvězda odměnila bouřlivým potleskem. I přesto se jí ale evidentní jiskření mezi jejím přítelem a nezadanou zpěvačkou nelíbilo.

Irina se totiž následně rozhodla vyhodit si Lady Gaga z přátel a přestat ji sledovat na Instagramu. A není divu, fámy o tajném vztahu mezi Bradleym a Lady Gaga se šíří již delší dobu a nabraly na síle poté, co zpěvačka zrušila zásnuby se svým přítelem Christianem Carinem. Nakonec údajně zapřičinily I Irinin a Bradleyho rozchod.

Tak či tak ale fámy o těhotenství obou žen nejsou ani za mák pravdivé. Tedy alespoň zatím ne. Co přinese budoucnost se teprve uvidí.

Témata: Lady Gaga Bradley Cooper Irina Shayk