To už si děláš p*del Meghan?! Britové zuří, vévodkyni jsou ukradení. Naštve je ještě víc!

Meghan Markle 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

26. června 2019 10:55 | Aktualizováno: 26. června 2019 22:17

Některým Britům už s vévodkyní Meghan Merkle došla trpělivost. Poté, co se provalilo, kolik stála daňové poplatníky oprava jejího nového sídla, nejdou pro ostrá slova daleko. Meghan to je ale ukradené, chystá se rozhazovat další peníze!

Jak už stars24.cz včera informoval, renovace venkovského sídla Frogmore Cottage, kam se začátkem roku přestěhoval princ Harry a jeho žena Meghan, přišla britskou státní pokladnu na 2,4 miliony liber (68,5 milionů Kč).

Tato zpráva namíchla řadu Britů, kterým s vévodkyní došla trpělivost. Někteří ji na sociálních sítích posílají zpět do Ameriky, jiné do Afriky, kam má koncem roku odcestovat, a jiní dokonce do p****e.

Další se jí ale zastávají a tvrdí, že sídlo bylo neobyvatelné a bylo potřeba na něj vynaložit tolik financí. V novém bydlišti vévody a vévodkyně ze Sussexu se vyměňovaly vadné stropní trámy a podlahové nosníky, také se zde vylepšoval zastaralý systém topení.

Podle agentury AP bylo potřeba několik nemovitostí spojit do jedné, která nyní slouží jako domov pro královský pár a jejich čerstvě narozeného syna Archieho. Hlavní rekonstrukce trvala asi půl roku, některé práce na exteriéru ale ještě pokračují.

A o Brity štve víc, další teprve započnou. Meghan je totiž zřejmě jedno, jaký na její rekonstrukce mají názor lidé, kteří je ze svých daní platí. Sídlo chce totiž za peníze daňových poplatníků opět předělat. A to i přesto, že si ho zařídila podle svých potřeb, včetně protihlukových stěn a tělocvičny. I tak v něm ale není spokojena.

Témata: Meghan Markle Frogmore Cottage