Princ George domluvil svatbu: Vdá se díky němu jeho učitelka!

Princ George z Cambridge (George Alexander Louis) - 5 let 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. června 2019 16:15

Domlouvání sňatků patřilo k britské královně odjakživa a vypadá to, že v něm bude schopný i princ George. Učitelce ze školy totiž dohodil svatbu se zámožným kamarádem svého otce, prince Williama.

Princ George sice za měsíc oslaví teprve šesté narozeniny, ale přesto už ukázal, že má jednu schopnost, kterou šlechtici ovládali po staletí, ačkoliv dnes už je to přece jen trochu pasé. Malý syn prince Williama a vévodkyně Kate totiž „domluvil“ sňatek.

Jeho učitelka a zástupkyně ředitele základní školy v londýnské Battersea Lucy Laniganová-O‘Keefeová se nedávno zasnoubila s jedním z nejlepších přátel budoucího následníka trůnu Williama Thomasem von Straubenzeem.

Nebýt osudového setkání s malým Georgem, nadaná mladá učitelka by si o manželovi z takové společnosti mohla nechat zdát. Měl to být právě princ William, kdo dal Thomase s jednatřicetiletou Lucy dohromady, proto by neměl chybět ani na chystané veselce.

William a Kate ovšem dorazí pouze za předpokladu, že to bude v jejich časových možnostech. V takovém případě by měl princ svatbu uvést a George se sestrou Charlotte by se měli už po několikáté ujmout rolí mládence a družičky.

Zajímavé je, že rodina nastávajícího ženicha není s britskou královskou rodinou spojená jen prostřednictvím prince Williama. Thomasův mladší bratr Charlie je bývalým spolužákem a blízkým kamarádem prince Harryho. Ten tak možná s manželkou Meghan na obřad rovněž dorazí.

Témata: Princ George z Cambridge (George Alexander Louis) Princ William královská rodina (gbr)