Proč Harry a Meghan schovávají Archieho? Víme to

Meghan Markle a princ Harry se pochlubili novorozeným synem 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. června 2019 10:49 | Aktualizováno: 24. června 2019 22:18

Zatím jen pár fotek malého Archieho ukázali princ Harry a jeho žena Meghan světu, k nelibosti mnoha lidí na nich navíc mnoho zůstalo skryto. Teď poprvé konečně někdo řekl, proč vévoda a vévodkyně ze Sussexu Archieho „schovávají“.

Od chvíle, co vévodkyně Meghan přivedla na svět prvorozeného potomka, ukázali jej s princem Harrym jen při pár příležitostech. Naposledy se tak stalo na Den otců. Fanoušky však tehdy rozlítilo, že Harry prstem zakrýval spodní polovinu Archieho tváře. Britský Express proto oslovil rodičovskou poradkyni, která se vévodovi a vévodkyni ze Sussexu podívala do hlavy.

Harry a Meghan jsou podle ní hrdí rodiče. „Všichni rodiče mají právo žádat jistou anonymitu pro své dítě a trávit první měsíce života dítěte vytvářením společného pouta. Je to vždy volba rodičů, kolik fotek se rozhodnou sdílet,“ cituje Express expertku Victorii Jenningsovou.

„Archie je stále malé miminko a rodina si zvyká na novou rutinu. Je jen na Meghan a Harrym, jak moc si přejí ze svého syna ukázat, ale měli by dělat jen věci, se kterými nemají problém,“ vysvětluje poradkyně.

Lidé ovšem často poukazují na rozdíl mezi Meghan a Kate. Zatímco americká manželka prince Harryho ukázala Archieho až po dvou dnech, vévodkyně z Cambridge tak učinila už během několika hodin po porodu svých dětí. Jenningsová se domnívá, že Kate měla svůj důvod.

„Její láska k fotografii hraje důležitou roli v tom, kolik fotografií jejích dětí se už objevilo, což potvrzuje její zálibu v zachycování těchto vzácných chvilek. Být mámou za kamerou jí umožňuje zachycovat tyto momenty opravdu přirozeně,“ dodala Jenningsová na adresu Kate.

Témata: Archie Harrison Mountbatten-Windsor Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr)