Meghan bodla svou rodinu přímo do srdce! Zasadila jí hlubokou ránu!

Meghan Markle a princ Harry se pochlubili novorozeným synem 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

23. června 2019 11:44 | Aktualizováno: 23. června 2019 22:10

Jak už stars24.cz informoval, vévodkyně Meghan nemá se svou rodinou nejlepší vztahy. Vyjma své matky se prakticky s nikým nevídá. A je prakticky jisté, že jim zasadila velmi hlubokou ránu. Nikdy jim totiž neukáže své dítě!

Novopečená maminka vévodkyně Meghan nemá s otcem Thomasem Marklem nejlepší vztahy. Ani to mu ale nezabránilo v tom, aby své dceři po porodu poslal vzkaz.

"Mám radost, že jsou matka i dítě v pořádku," uvedl podle britského serveru Mirror po porodu hrdý dědeček. Je šťastný, že je jeho krev součástí té královské.

Královský životopisec Duncan Larcombe ale v nedávném dokumentu o Meghan, Harrym a jejich dítěti prozradil, že je pravděpodobné, že Markle své vnouče nikdy na vlastní oči neuvidí! "Neumím si ani představit, že Thomasi Marklemu bude umožněno setkat se se svým vnoučetem," řekl otevřeně expert.

Co ale ostatní členové rodiny? Ti podle spekulací nemají o nic větší šanci spatřit malého Archieho. Meghan se totiž se svými nevlastními sourozenci Samanthou a Thomasem vůbec nestýkala ani dříve.

Svou sestru nemá Meghan ráda dlouho, paradoxem ale je, že během dětství si byla blízká se svým bratrem Thomasem a trávili spolu hodně času. Co se tedy stalo?

"Předtím, než se dostala do seriálu Suits, jsme byli stále v kontaktu," nechal se slyšet její bratr. Dodal však, že se teď opravdu hodně vzdálili. Meghan ale prý v minulosti byla úplně jiná. "Záleželo jí na tom, jak se máme, byla velmi pečlivá," prozradil Thomas.

Vše se podle něj změnilo, když začala být slavná a začala se o ni zajímat média. Chování bývalé herečky označil za "sobecké a dokonce i kruté". Řekl také, že chtěl "říct pár slov" na královské svatbě, a že ho "bolelo", že nedostal možnost vystoupit.

Nutno dodat, že ani jeden ze sourozenců o Meghan v tuto chvíli nemluví příliš hezky. Pravděpodobně se tedy ani oni s Archiem osobně nikdy nesetkají. Nebo alespoň ne v dohledné době!

Témata: Meghan Markle Samantha Markle Thomas Markle mladší Thomas Markle