Neuvěřitelná proměna: Adele po rozchodu s manželem zhubla a vypadá skvěle!

Adele se skupinou Spice Girls 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

20. června 2019 9:56

Zpěvačka Adele se nedávno rozešla se svým manželem Simonem Koneckim. Rozhodně ale nesedí doma a netruchlí – ba naopak! Stále častěji se ukazuje na veřejnosti a navíc jí to sluší jako nikdy! Zdá se, že svoboda jí velmi prospívá!

Britská zpěvačka sice v soukromém životě neprožívá nejlepší chvíle, přesto se zdá, že jí odloučení od manžela svědčí! V poslední době jen září, dokonce zhubla více než šest kilogramů!

„Adele má nový fitness plán, který zbožňuje. Je výborné, že už dokonce něco zhubla. Podporou jsou jí teď její přátelé. Díky tomu zahájila novou etapu života,“ prozradil zdroj z okolí zpěvačky pro The Sun.

Před pár dny Adele navštívila koncert legendární skupiny Spice Girls ve Wembley. A nebylo možné si nevšimnout, jaká je z ní teď kočka!

Zpěvačka se netají tím, že se jí to velmi líbilo a že zavzpomínala na mládí! „Konečně jsem se setkala s Ginger (přezdívka Geri Halliwell, pozn. redakce) a opila jsem se s holkami. A upřímně řečeno, nemůžu uvěřit, jak daleko jsem se dostala,“ směje se Adele.

Témata: Adele skupina Spice Girls