PRAVDA o návratu seriálu Přátelé! Jennifer Aniston vyvolala šílenství!

Jennifer Aniston na premiéře 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. června 2019 18:14

Herečka Jennifer Anistonová se opět přesvědčila, že se občas vyplatí držet jazyk za zuby. Připustila totiž návrat legendárního seriálu Přátelé, čímž spustila vlnu šílenství. Po pár dnech prozradila, v jaké fázi možné pokračování doopravdy je.

Koncem letošního srpna uplyne čtvrtstoletí od chvíle, co americká televizní stanice NBC odvysílala první díl legendárního seriálu Přátele. Poslední dobou se stále častěji mluví o návratu populárního sitcomu na obrazovky, nejprve je však nutné najít shodu mezi herci.

Kupříkladu herečka Jennifer Anistonová by se dalšímu natáčení nebránila. „Ok, no proč ne? Víte co? Já bych do toho šla,“ řekla na rovinu v talk show komičky Ellen DeGeneresové. Pak ale udělala osudovou chybu, když začala mluvit i za ostatní herce.

„Všechny holky by do toho šly. Kluci by do toho šli taky, tím jsem si jistá. Jak se říká, může se stát cokoliv,“ prohlásila v jedné z nejpopulárnějších amerických talk show a fanouškům tak dala naději na další shledání s jejich oblíbenými hrdiny.

Jenže představitel Joeyho, herec Matt LeBlance, se v minulosti nechal slyšet, že přes něj pokračování Přátel neprojde. „Nechci to, je to jednoduché. Lidi chtějí vědět, co se s postavami stalo. Ale v seriálu šlo o jejich část života, těsně předtím než založí rodinu. Nemělo by to ten samý náboj,“ vysvětloval svůj postoj.

Nakonec si to uvědomila i Anistonová, která o pár dní později své původní vyjádření upravila. „No, když jsem řekla ‚ne‘, nikam to nevedlo, stejně jako ‚možná‘. Tak jsem teď chtěla zkusit říct ‚ano‘, uvidíme, co se stane. Je mi to líto. Já vážně nevím, jestli se to někdy uskuteční. V blízké budoucnosti žádné takové plány nejsou,“ řekla na rovinu Entertainment Tonight.

Témata: Jennifer Aniston Přátelé Matt LeBlanc