Princ Harry a vévodkyně Meghan přivítají na světě další dítě!

Meghan Markle a princ Harry se pochlubili novorozeným synem 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. června 2019 12:19

Členové královské rodiny zůstávají jen málokdy u jediného potomka, proto se předpokládá, že i princ Harry a vévodkyně Meghan pořídí malému Archiemu sourozence. Ve Velké Británii už mají o jejich plánech na další dítě jasno.

Ve Velké Británii se začíná ve velkém sázet na datum narození druhého potomka prince Harryho a vévodkyně Meghan. Bookmakeři už mění kurzy a sázkaři mají prakticky jasno, že malý Archie se sourozence dočká už příští rok.

Podle britského Expressu však populární pár jedno dítě přivítá na světě ještě dřív. Spekulace totiž hovoří o tom, že se stanou kmotry prvního dítěte Violet von Westenholzové, jejíž otec je blízkým přítelem prince Charlese. Nastávající maminku však s rodiči malého Archieho pojí i něco jiného.

Právě Violet je totiž zodpovědná za seznámení prince Harryho s americkou herečkou v červenci roku 2016. Zatímco s Harrym je von Westenholzová kamarádkou od dětství, jeho budoucí ženu potkala jako tisková mluvčí společnosti Ralph Lauren.

Harry a Meghan oficiálně nikdy nepotvrdili, že právě ona stojí za jejich seznámením. V roce 2017 jen potvrdili, že se poprvé setkali díky společnému příteli, jehož identitu ovšem nikdy neprozradí. Britská média však mají jasno, že šlo o von Westenholzovou.

Violet je nyní v očekávání narození prvního potomka a zdroje z okolí královské rodiny jsou přesvědčeny, že požádá Harryho a Meghan, aby se stali kmotry dítěte. Takovou nabídku by pravděpodobně princ s vévodkyní nemohli odmítnout.

Témata: Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr) Archie Harrison Mountbatten-Windsor