Do sebe zahleděná Jasmina Alagič: Jsem celebrita...

Jasmina Alagič 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. června 2019 20:26 | Aktualizováno: 16. června 2019 23:30

Moderátorka Jasmina Alagič někdy působí tak samolibě, že to vypadá, jako by si vůbec nepřipouštěla, že na její popularitě má podíl vztah s o poznání slavnějším rapperem Rytmusem. Stačí se podívat na její včerejší vzkaz.

S relativně čistým svědomím se dá tvrdit, že slovenská moderátorka Jasmina Alagič by rozhodně neměla tolik fanoušků, pokud by se neseznámila s rapperem Rytmusem, jehož si před nedávnem vzala za muže a co nevidět mu porodí syna. Zájmu fanoušků si však váží, i proto se jim včera intenzivně věnovala.

Uspořádala s nimi totiž příjemný „pokec“ a po jeho konci se zeptala, zdali by jej měla dělat častěji. Vzápětí si ale evidentně uvědomila, že to může působit dost samolibě, až arogantně, a tak se rozhodla zareagovat.

„Jestli po této větě zním tak, jak si myslím, jako samozvaná celebritka s přesvědčením, že zajímá davy lidí, tak mi to hned řekněte,“ vzkázala fanouškům, kteří jí přitom nic podobného rozhodně nevyčítali. Je tedy otázkou, proč si Jasmina takovou nálepku dala.

Přesto se lidem rozhodla vysvětlit, jak to vlastně myslela. „Doufám, že mi rozumíte, někdy mám pocit, že lidé nemají možnost se vzájemně ani trochu poznat, ale přesto mají tendenci si dělat názor,“ konstatuje Alagič.

Fanoušci nejslavnějšího slovenského páru už asi začínají chápat, co Rytmus na balkánské krásce Jasmině viděl. Zdá se totiž, že kromě krásy pobrala i něco té moudrosti.

Témata: Jasmina Alagič