Princ Harry ztrapnil Meghan před celým světem! Málem brečela!

Princ Harry a vévodkyně Meghan během Trooping the Colour 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. června 2019 16:10 | Aktualizováno: 16. června 2019 1:41

Princ Harry a vévodkyně Meghan jsou mnoha lidmi po celém světě považováni za ideální pár, ovšem ani jim se občas nevyhnou neshody. Naposledy se dokonce pohádali na veřejnosti a málem u toho nechyběly slzy.

Velkolepá vojenská přehlídka Trooping the Colour, pod kterou se skrývá oslava narozenin úřadující britské královny Alžběty II., si letos vysloužila ještě větší pozornost, než je obvyklé. Vévodkyně Meghan se totiž na této akci ukázala poprvé od porodu syna Archieho, proto se na ní upíraly zraky celého světa.

Lidem neunikl podivuhodný moment z konce přehlídky, kdy členové královské rodiny z balkonu Buckinghamského paláce zdravili příchozí občany. Princ Harry totiž cosi řekl své ženě Meghan a ta se téměř rozplakala.

Událost vzbudila neobvyklý zájem uživatelů sociálních sítí, na kterých se hojně diskutovalo o tom, co se mezi manželi odehrálo. Daily Mail proto oslovil experty na odezírání ze rtů, aby dali na celou věc jasnou odpověď.

Prince Harry telling Meghan Markle to turn around at #TroopingOfTheColour #megxit #sussexsquad pic.twitter.com/yWlwF2n2yB

— “is he nice?” (@justmythorts) 8. června 2019

Princ Harry měl vévodkyni napomenout, respektive usměrnit slovy „otoč se a dívej se“. Meghan si manželovu výtku sice vzala k srdci, ale soudě podle jejího výrazu ve tváři měla slzy na krajíčku.

Podle všeho však šlo jen o nedorozumění a důkaz, že bývalá herečka se ještě s oficiálními královskými akcemi zcela nesžila. Chování členů královské rodiny se totiž řídí velmi striktními pravidly.

Témata: Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr)