Meghan je znovu TĚHOTNÁ?! Británie je na nohou!

Meghan Markle a princ Harry se pochlubili novorozeným synem 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. června 2019 10:53 | Aktualizováno: 15. června 2019 11:11

Velká Británie se ještě pořádně nevzpamatovala z posledního královského porodu a už vyhlíží další. Britové mají jasno o tom, že vévodkyně Meghan co nevidět opět otěhotní. Sázkové kanceláře totiž hlásí nevídaný zájem sázkařů.

Ačkoliv jsou vévodkyně Meghan a princ Harry stále ještě zcela zaneprázdněni děním kolem svého prvorozeného syna Archieho, Britové už mají jasno o tom, že se malý chlapec brzy dočká sourozence. Oznámení o dalším těhotenství je podle mnohých už za rohem.

Přinejmenším to předpokládají tamní sázkové kanceláře, u kterých už obyčejní lidé ve velkém sázejí na to, kdy přijde na svět druhý potomek populárního páru. Reakce bookmakerů byla okamžitá, došlo k razantnímu snížení kurzů.

„Sázkaři jsou přesvědčeni, že druhé dítě přijde na svět v roce 2020. A jak se říká, kde je kouř, bývá i oheň,“ prohlásil mluvčí sázkové kanceláře John Hill, která je v posledních několika dnech zahlcena sázkami na další dítě Harryho a Meghan.

Podobný stav hlásí i sázková kancelář Ladbrokes, která vypsala na datum narození druhého miminka páru v roce 2020 kurz 6:1. „Královská rodina trpí miminkovskou horečkou, takže i přesto, že jeden porod měli jen pár týdnů zpátky, nebyli bychom překvapeni, kdyby se Meghan s Harrym znovu nakazili,“ myslí si mluvčí sázkové kanceláře Alex Apati.

Sázkařům nahrává do karet fakt, že členové královské rodiny mají jen málokdy pouze jediného potomka. Platí to jak pro Harryho otce prince Charlese, tak bratra Williama, který má s vévodkyní Kate už tři děti.

Témata: Meghan Markle Princ Harry Archie Harrison Mountbatten-Windsor královská rodina (gbr)