Zlomí to Meghan? Vévodkyně už zná krutou pravdu o Harrym!

Meghan Markle 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. června 2019 10:47 | Aktualizováno: 15. června 2019 3:05

Vévodkyně Meghan zná další tajemství svého muže. Princ Harry se pokoušel dostat do přízně jiné ženy v době, kdy už se stýkal se svou budoucí ženou. Obrátí teď Meghan jejich společnou domácnost naruby?

Pohádka o ideálním vztahu prince Harryho a vévodkyně Meghan dostává v posledních týdnech vážné trhliny. Dlouho si všichni mysleli, že si byli souzeni od prvního momentu, kdy se setkali, ale opak je pravdou. Američanka tenkrát flirtovala minimálně se dvěma dalšími muži, ale ani syn princezny Diany nebyl žádný svatoušek.

Jak uvedla spisovatelka královské kroniky Angela Levinová pro zahraniční web Mirror, Harry měl prožít krátký románek s modelkou Sarah Ann Macklinovou. Setkat se měli na soukromém večírku, kde ji princ požádal o číslo a následně ji bombardoval esemeskami.

Ačkoliv šlo podle Levinové o neškodný flirt, Harry se přesto snažil nařčení bránit. U spisovatelky ale nepochodil. „Krátce po seznámení s Meghan se spekulovalo, že Harry vyrazil na rande s modelkou módního domu Burberry Sarah Ann Macklinovou,“ stojí si spisovatelka za svým. O aféře dokonce píše ve své knize Harry: Conversations with the Prince.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený sarahannmacklin BSc, ANutr (@sarahannmacklin), Zář 11, 2018 v 11:16 PDT

Podle zdrojů z okolí modelky si sice byli Harry se Sarah Ann sympatičtí, ale jiskra nakonec nepřeskočila. Důvodem byl odlišný životní styl – modelka je totiž klidné povahy a oproti Harrymu vůbec neholduje alkoholu.

Princ nakonec našel svou životní partnerku v americké herečce Meghan Markleové, se kterou jdou na vše pěkně postupně. Předloni se zasnoubili, loni měli na hradě Windsor pohádkovou svatbu a letos přivedla vévodkyně na svět prvorozeného syna Archieho.

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr)