Maroš Kramár promluvil o rozvodu: Nechtěl to přijmout, zabolelo to!

Maroš Kramár 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. června 2019 21:41

Šedesáté narozeniny oslavil herec Maroš Kramár už jako svobodný mládenec. Teď ovšem přiznal, že byly chvíle, kdy rozvodu s manželkou Natašou upřímně zalitoval. Prsty v tom měly jeho děti.

Populární slovenský herec Maroš Kramár relativně nedávno prozradil, že se rozešel s manželkou a matkou svých tří dětí Natašou Nikitinovou. Zatímco starší potomci, kterým je 18, resp. 17 let, rozvod nerozhodil, desetiletého syna ano. „Marko to nejdřív nechtěl přijmout,“ řekl herec deníku Nový Čas.

Moderátor Zázraků přírody tedy začal synkovi vysvětlovat, že rozvody jsou běžnou součástí života. „Byl zlatý, když říkal: 'právě mně bylo těch spolužáků vždy líto, že mají rozvedené rodiče.' To zabolelo,“ přiznal.

Kramár s manželkou se naštěstí rozešli v dobrém a rozumí si i dnes. „Žijeme normálně dál. Jako rodina jsme každou chvilku spolu, nemáme s tím problém. Možná jsme otevřenější a upřímnější, možná je náš vztah teď lepší,“ myslí si oblíbený herec.

„Děti neviděli, že bychom se s mámou někdy hádali, ani teď se nehádáme, dál jsme kamarádi, všechno je v pořádku,“ tvrdí Kramár v rozhovoru pro slovenský deník, který se kauzou jeho rozvodu dlouho zabýval. Herec mu to evidentně nemá za zlé.

Témata: Maroš Kramár