Meghan varují před nebezpečným rozhodnutím: Buď opatrná!

Meghan Markle 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. června 2019 19:18

Vévodkyně Meghan se může zařadit po bok princezny Diany a manželky prince Williama Kate a objevit se v jednom z prestižních světových magazínů. Experti jí ale doporučují, aby si to nejprve pořádně rozmyslela.

Vévodkyně Meghan si zase hraje s ohněm. Podle spekulací se má ujmout role editora pro zářijové číslo slavného časopisu Vogue. Experti jí však předem varují před tím, že by si nemusela udržet neutralitu, jaká se od ní jako členky britské královské rodiny očekává.

Komentátorka serveru E! Melanie Bromleyová tvrdí, že jde o velkou věc. Princezna Diana a vévodkyně Kate se sice objevily na obálkách světových magazínů, ale role editora je podle ní přece jen dost odlišná věc.

„Mluvíme o tom, že členové královské rodiny by neměli být moc političtí a nikoho by si neměli znepřátelit. Tohle může být velice nebezpečné,“ konstatuje Bromleyová a připomíná, že královská rodina si většinou od politických témat drží odstup.

Bromleyová se domnívá, že pokud se vévodkyně rozhodne nabídku přijmout, měla by si odpustit minimálně psaní názorových komentářů. „Musí být opatrná. Svou pozici by neměla zneužívat k ovlivňování lidí ve věcech, které mohou královské rodině udělat nepřátele,“ vysvětlila komentátorka.

Témata: Meghan Markle královská rodina (gbr)