Chudák princ Harry nevypadá šťastně! Může za to Meghan?

Meghan Markle 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. června 2019 13:40 | Aktualizováno: 11. června 2019 22:24

Princ Harry prý nevypadá šťastně a lidé dobře informovaní o dění v královské rodině jej dokonce označují za chudáka. Synovi zesnulé princezny Diany totiž v manželství s vévodkyní Meghan chybí jedna životně důležitá věc. O co jde?

Zatímco vévodkyně Meghan mohla na víkendové oslavě narozenin královny Alžběty překvapit jen pozitivně, jelikož šlo o její první veřejné vystoupení od narození syna Archieho, její manžel, princ Harry, spoustu lidí zaskočil svým vzhledem. „Chudák Harry, nevypadal moc šťastně,“ řekl ITV odborník na královskou rodinu Russell Myers.

Expert naznačil, proč tomu tak s velkou pravděpodobností bylo. „Doria (matka Meghan – pozn. red.) odjela zpátky do Ameriky. Stále nenašli chůvu, chudák Harry trpí nedostatkem spánku,“ vysvětlil Myers.

Někteří lidé už však mají jasno ohledně toho, kým chtějí vévoda a vévodkyně ze Sussexu pozici chůvy obsadit. „Rozhodně si myslím, že půjde o netradiční volbu, možná o někoho, koho jim doporučí jejich hollywoodští přátelé,“ řekla britskému Expressu historička Victoria Howardová, která je přesvědčena, že nepůjdou ve šlépějích Kate a Williama.

„Ne, rozhodně ne. Myslím, že se porozhlédnou po někom, kdo je samozřejmě zkušený, ale kdo má trochu odlišný postoj k výchově dětí,“ pokračovala odbornice, podle které si budou Harry a Meghan přát, aby chůva podporovala Archieho kreativitu a osobitost.

Ačkoliv mluvila o doporučení z Hollywoodu, nemyslí si, že půjde o chůvu z Ameriky. „Je to samozřejmě možnost, ale pravděpodobnější je, že půjde o Britku, protože žijí v Británii,“ dodala Howardová na závěr.

Témata: Princ Harry Meghan Markle Archie Harrison Mountbatten-Windsor královská rodina (gbr)