Tragická smrt hvězdy (†50) Ordinace: Přísně utajený pohřeb a nešťastní herci!

Silvia Petöová

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

11. června 2019 11:27 | Aktualizováno: 11. června 2019 22:22

Zpráva o smrti slovenské herečky Silvie Petöové (†50) doslova šokovala celou uměleckou obec. Kromě její nejbližších totiž nikdo ani netušil, že herečka měla vážné zdravotní problémy. Na konci května podlehla rakovině prsu, se kterou tajně bojovala. A tajný je teď i její pohřeb!

Silvia se podle slovenského serveru Topky.sk nikomu nesvěřila s tím, že poté, co se jí na chvíli podařilo nad onemocněním zvítězit, se rakovina opět vrátila. Herečka se údajně měla začít stranit lidí, a to i přesto, že do té doby bývala mimořádně společenská. Když se její herečtí kolegové dozvěděli o její smrti, mysleli si, že jde jen o špatný žert.

Velké otazníky provází i její pohřeb. Nikdo ani neví, zda už poslední rozloučení proběhlo nebo ne. Server sice kontaktoval Silviiny někdejší přátele a ti se netajili se tím, že se pohřbu zúčastnit chtěli. Jenže je nikdo nepozval! „Bylo nám řečeno, že její rodina si nepřeje, aby se vědělo o tom, kde a kdy je pohřeb," prozradil nejmenovaný zdroj.

Tyto informace pro Topky.sk potvrdil i další člověk, který byl Petöové blízký. „Rodina prý nechce, aby se tam objevila média či známé osobnosti. Chtějí, aby se to celé odehrálo v tichosti. Snažili jsme se zjistit místo a čas, ale nikdo nám nic nechtěl říct,“ posteskl si jeden z hereččiných bývalých kolegů.

Je tedy docela možné, že rodina se už s herečkou rozloučila, popřípadě že se tak stane v nejbližších dnech. Podle informací Blesku se pohřeb Silvie Petöové uskutečnil už minulý týden jen za účasti nejbližší rodiny včetně hereččina syna Filipa (19).

Témata: Silvia Petöová Slovensko herci