Diana Mórová promluvila: Prachař je zlatíčko, může všechno!

Diana Mórová a Jakub Prachař 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. června 2019 15:03 | Aktualizováno: 11. června 2019 0:30

Už před nějakým časem se mezi aktéry manželské krize Jakuba a Agátu Prachařovi dostala i slovenská herečka Diana Mórová, se kterou měl být Kuba své ženě nevěrný. Co řekla Diana o vztahu s kolegou ze soutěžní poroty?

Slovenskou herečku Dianu Mórovou znají Češi jako porotkyni talentové soutěže i jako ženu, se kterou byl Jakub Prachař údajně nevěrný manželce Agátě. Když to poprvé vyšlo najevo, Mórová vše důrazně popřela. Žádného osudového muže si zatím nenašla.

„Já nikoho neschovávám, nemám takového. To by už stál při mně, proč by se schovával. Ale budu se těšit, zda takový přijde,“ řekla slovenskému serveru Šarm. Zároveň však připustila, že mají s Jakubem leccos společného.

„On mi vždy rád nakládá. Je zlatíčko, on může všechno. Vždy mě rozesměje, udělá mi dobrou náladu a to je důležité,“ nechala se slyšet. „Ví, že mu to vrátím, tak si jeden druhého dobíráme,“ pokračovala.

„V práci potřebujete, abyste měli někoho, s kým se ‚škádlíte‛. Dodá to vaší práci šťávu – že se do ní těšíte a pobavíte se. Takoví lékaři se při operacích těžko pobaví. Ačkoliv jsem slyšela různé historky o humoru na operačním sále… My se taky bavíme, abychom to přežili,“ líčila slovenská herečka.

O tom, co se děje u Jakuba doma a co s tím má ona společného, se bavit nechtěla. „Toto téma mě vůbec nezajímá. Ani nemá proč. To, co dělají v Česku, mě fakt nezajímá,“ dodala Mórová, která si stojí za tím, že mají s Prachařem jen kolegiální vztah. Podle ankety serveru Šarm jí to však věří jen 39 % čtenářů.

Témata: Diana Mórová Jakub Prachař