Conchita Wurst je v Praze! Hledá tu snad lásku?

Conchita Wurst (vousatá dáma) 4

Autor: Renata Schnabelová, stars24.cz

8. prosince 2017 7:15

Kontroverzní rakouská zpěvačka Conchita Wurst (29), kterou známe především jako vítězku oblíbené soutěže Eurovize v roce 2014, zavítala do Prahy.

Ačkoli je Conchita stále mužem, a to pěkně vousatým mužem, již před několika lety požádala veřejnost a novináře, aby ji oslovovali v práci výhradně jako ženu a pouze v civilu pak jako muže. Blesku se zpěvačka světového formátu dnes svěřila, jak to vlastně má s chozením na veřejnost, respektive chodí - li ve volném čase jako Conchita, či jako Thomas, kterým se narodila a jestli ji vadí, když jí lidé na ulici poznávají?

,,Když nechci, aby mě někdo poznal tak si sundám paruku, nenamaluju se a nikdo neví, že jsem to já,‘‘ vysvětlila zpěvačka. Vzhledem k dnešnímu trendu zarostlých mužských tváří se vlastně není čemu divit, jelikož téměř polovina mužů v Česku vypadá díky vousům stejně. Pro Blesk odpověděla Conchita ještě na otázku ohledně lásky, momentálně je totiž single: ,,Jak říká moje babička, na tu pravou lásku je třeba si počkat..‘‘ řekla s úsměvem.

Pokud se tedy zpěvačka bude v příštích dnech pozorně rozhlížet, je velmi pravděpodobné, že by právě onu osudovou lásku mohla najít v Praze! Co myslíte?

Témata: Conchita Wurst (vousatá dáma)