Vážně nemocná Angelina Jolie umírá?! Američané jsou v šoku!

Angelina Jolie

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

9. června 2019 11:47 | Aktualizováno: 11. června 2019 0:26

Slavná hollywoodská herečka Angelina Jolie trpí vážným onemocněním kostí a umírá. Tvrdí to americká média s tím, že je vyhublá na kost a její tělo mele z posledního. Jak se ale následně ukázalo, zpráva, kterou převzaly i některé české weby, není vůbec pravdivá.

Zprávu o vážném zdravotním stavu slavné herečky přinesl časopis NW. Ten uvedl, že Angelina natáčí v Novém Mexiku a je zcela ponořena do své práce. Namísto toho by se ale podle zdroje časopisu měla soustředit na své zdraví.

Údajně se totiž živí pouze vodou s citronem a projevuje se to na jejím zdravotním stavu. Angelina má mít vážně nemocné kosti a svádět téměř boj o život. To údajně potvrzuje i zpráva magazínu National Enquirer, který uvedl, že Angelina nechala odkázat svůj majetek svému nejstaršímu synovi.

Nic z toho ale není pravda. Server Gossip Cop, který vyvrací mýty a zvěsti o celebritách, tvrdí, že obě zprávy jsou zcela smyšlené a ve skutečnosti se Jolie daří dobře. Server dodává, že herečka měla vždy perfektní postavu, bez ohledu na to, jakými strastmi si procházela.

V poslední době toho na ni sice bylo hodně, rozvod s Bradem Pittem ale přesto ustála bez úhony. Kromě toho, že nadále natáčí, se také stíhá starat o šest dětí, a to by někdo kdo je na prahu smrti opravdu nedokázal.

Témata: Angelina Jolie