Meghan opět mění pořádky! Zavedla novou královskou tradici?

Meghan Markle a princ Harry 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

9. června 2019 10:35

Královský palác doznal od příchodu Meghan značných změn. Nejvíce z nich se týká těhotenství a porodu. A ani měsíc po něm zavádění nových praktik nekončí.

Meghan už několikrát dokázala, že jí obměna zavedených tradic není cizí. Porodila jinde, než ostatní členky královské rodiny za poslední desítky let. Novorozence neukázala světu hned první den, a nesdělila ani jméno nebo pohlaví.

Na vše si tak náruživá veřejnost musela počkat. Stejně tak i na rodný list. Detaily porodu také nejsou známy, a původně dokonce plánovala rodit doma. Tradice netradice, Meghan si dělá věci po svém.

Jak se nyní ukázalo, porodem to nekončí. Vévodkyně byla poprvé od této události spatřena až včera, na oslavách Trooping the Colour. A fanouškům ani novinářům neuniklo, že jí zdobí nový klenot.

Konkrétně prsten, který rozhodně nevypadá levně. Naopak, půjde zřejmě o pěkně drahý kus šperku. Takový, který se dává při výjimečných příležitostech. A jakou výjimečnější má za sebou za poslední dobu Meghan, než právě úspěšný porod.

Podle zahraničních médií jde navíc o tradici, která je běžná v Americe. Novopečení tatínkové zde svým ženám a matkám svých dětí po porodu kupují nějaký šperk. Jak se zdá, Meghan tuto tradici ctí také, a přinesla ji do Británie.

Je tedy jen otázkou času, než se rozšíří i mezi veřejností. Královská rodina určuje trendy a ani tady nečekáme výjimku. otázkou zůstává, jestli princ Harry o této tradici věděl, nebo si ji Meghan vymohla.

Témata: Meghan Markle královská rodina (gbr)