Jasmina Alagič se pochlubila fotkou s dítětem! Připsala DOJEMNÝ VZKAZ!

Jasmina zveřejnila fotku svého břicha s dítětem 9

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

8. června 2019 19:41

Těhotná moderátorka Jasmina Alagič se už nemůže dočkat, až přivede na svět svého potomka, kterého čeká s manželem Patrikem Vrbovským alias Rytmusem. Na instagramu dnes zveřejnila nejen dojemnou fotku, ale i láskyplný vzkaz.

"Ahoj maličký, čeká tě tu tvůj bratranec, který tě takto vnímá od první chvle a který bude jako tvým bratrem, tvé krásné sestřenice a ještě jeden maličký bratráneček, tvé tety které tě už nyní milují a stále o tobě mluví, čekají tě dvě úžasné babičky, které tě budou hýčkat, a dědečkové co v tobě budou prohlubovat temperament který po nich máš v krvi a předevšímtě čeká tvůj táta. Bože, toho jsme ti vybrali úplně nejlepšího!" napsala Jasmina.

Dodala, že Rytmus bude dokazovat každý den, že je jeho splněným snem. "Můžeš mi věřit, že vím o čem mluvím, přesně tak jak to dokazuje už teď nám, naší rodině. A pak jsem tu já, tvá máma, pro kterou jsi už nyní dokonalým puzzle do jejího kouzelného vesmíru, co si vytvořila, do její pohádky, kterou žije, a bude se snažit dát ti vše co tě udělá šťastným. To nejzákladnější a naprosto nejdůležitější už máš, a to jsme právě my, my všichni co tě čekáme," dodala dojemně Jasmina.

Termín porodu Jasmina nadále tají, podle všeho ale nebude příliš daleko. Otázkou pak zůstává, jestli se moderátorka vydá po stopách vévodkyně Meghan a nechá si vše pro sebe, podobně jako naposledy zpěvačka Ewa Farna. Ta o svém porodu informovala fanoušky až po čtyřech dnech.

Témata: Jasmina Alagič