Co to Meghan dělá?! Britové Harryho vůbec nepoznávají!

Meghan Markle 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

8. června 2019 9:30 | Aktualizováno: 8. června 2019 22:06

Je nepopíratelné, že britská vévodkyně Meghan má na prince Harryho velký vliv. Britové se ale neshodnou na tom, jestli pozitivní nebo negativní. Obě strany totiž mají docela pádné argumenty. Jisté je, že britský vévoda už není takový, jako býval.

Dominantní Meghan má podle Jo Hemmingsové, odbornice na vztahy, na Harryho silný vliv. Svého manžela mění – k lepšímu! Behaviorální psycholožka tvrdí, že vévodkyně ze Sussex už prince Harryho donutila přestat kouřit, navíc už nechodí na párty a zkoušel i jógu.

Je přesvědčena, že veřejnost chce pro Harryho silnou ženu, protože on sám je považován za „zranitelného". Expertka na seznamování také dodává, že i když se tento královský pár nemusí zdát tak „vhodný“ jako Kate a William, zdá se, že mezi nimi panuje větší vášeň.

Zatímco odborníci mají jasno v tom,že Meghan má na Harryho pozitivní vliv, jeho přátelé si myslí opak. Lizzie Cundy, která se považuje za přítelkyni vévodkyně Meghan, podle magazínu Cosmopolitan tvrdí, že princ Harry se se svými přáteli už nevídá tak často jako dříve.

Meghan ho prý vyrvala z jeho party a doslova ho od jeho kamarádů odstřihla. Lizzie tvrdí, že ona sama se s přáteli prince Harryho zná, a s některými velmi dobře. Proto ví, jak na Harryho vztah s Meghan pohlíží.

Harry se podle ní nevidí ani se svými nejlepšími kamarády, kteří mu byli vždy oporou a udělali by pro něj cokoliv. Vina samozřejmě leží na bedrech vévodkyně, která ve styku s kamarády Harrymu brání.

Je proto otázkou, z jaké úhlu pohledu se na celou věc dívat. Je opravdu Harry po boku Meghan lepším člověkem? Nebo je to jen pozlátko a on sám je uvnitř utrápený?

Témata: Meghan Markle Princ Harry