Vévodkyně Meghan pořádně naštve Brity! Za jejich peníze chystá obří nákup!

Meghan Markle a princ Harry 12

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

6. června 2019 10:28 | Aktualizováno: 6. června 2019 22:18

O tom, že je Meghan ve svém novém sídle nespokojená, jsme vás na stars24.cz již informovali. Na povrch také vyplývají první informace o tom, které části sídla Frogmore Cottage si nechá vévodkyně předělat. A zaplatí to kdo jiný, než Britové.

Dosavadní renovace a oprava venkovského sídla Frogmore Cottage, aby vyhovovalo potřebám a požadavkům vévodkyně, stála už 4 miliony dolarů, tedy v přepočtu necelých sto milionů korun. 

Meghan se do něj s Harrym nastěhovala v dubnu, podle serveru Daily Mail se jí ale už kompletně přestavené sídlo nelíbí. Zařídila si ho sice podle svých potřeb, přesto v něm není spokojena.

Sídlo tak v létě čekají nové rekonstrukce, a nyní už je známo, o co přesně půjde. Upravena má být například zahrada v okolí sídla, aby více vyhovovala synovi Meghan a Harryho Archiemu.

Nově na ní také vyroste protihluková stěna za 50 tisíc liber, tedy v přepočtu za více než milion korun! Sídlo se totiž nachází kousek od známého letiště Heathrow, a každou hodinu nad ním přeletí zhruba 30 letadel.

Díky tomu má údajně malý Archie problém se spánkem, čemuž se nelze divit. luku by tam měla zabránit velká stěna o délce 1,6 kilometrů.

Témata: Meghan Markle Frogmore Cottage Velká Británie