Jasmina Alagič upřímně promluvila: Pravda o plastikách!

Jasmina Alagič 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. června 2019 10:08

V dnešní době podstupují ženy různé zkrášlující operace poměrně běžně, i proto se spousta lidí domnívá, že nějaký zákrok za sebou určitě má i nastávající maminka Jasmina Alagič. Nedávno se konečně dozvěděli pravdu.

Krásu Jasminy Alagič si dovolí zpochybnit jen málokdo, avšak čas od času se najdou lidé toho názoru, že si k ní moderátorka dopomohla. Ošklivým kačátkem sice rozhodně nikdy nebyla, ovšem podle některých fanoušků má za sebou operace prsou, nosu a rtů.

Není pochyb o tom, že si Rytmusova manželka na svém vzhledu zakládá, stačí se podívat na její instagramový profil, kde velmi často publikuje fotografie ze zkrášlujících procedur. Na rýpance fanoušků o plastikách se však nedávno rozhodla zareagovat.

„Přepadla mě chvilka upřímnosti. Stále se něco píše, to už víme. Mrzí mě například to, že se píše, jak moc vyumělkovaná jsem. Nevím vlastně, co to slovo přesně znamená, ale jestli je zvětšení rtů (v míře, o které je úplně směšné mluvit) vyumělkované, tak potom vyumělkovaná jsem a také velmi spokojená,“ cituje její slova Blesk.

Operaci prsou či nosu naopak kráska balkánského původu rezolutně vylučuje. „Je to totiž jediný ‚zákrok‛, jaký jsem podstoupila. Líbilo se mi to, není to nic nebezpečného, vybrala jsem si pro to ty nejlepší,“ dodala Jasmina.

I kdyby to snad nebyla pravda, nastávající mamince to může být z jednoho důvodu jedno. Svému manželovi se evidentně líbí bez ohledu na to, jestli je vyumělkovaná. Navíc mu už co nevidět přivede na svět vytouženého potomka.

Témata: Jasmina Alagič