Má Meghan důvod k obavám? Harry po boku jiné krásky!

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. června 2019 15:40 | Aktualizováno: 5. června 2019 21:43

Vévodkyně Meghan se během návštěvy amerického prezidenta Donalda Trumpa na veřejnosti neobjevila, a tak princ Harry postrádal doprovod. Brzo si však našel spřízněnou duši. Bude Meghan žárlit?

Americký prezident Donald Trump přiletěl v pondělí na třídenní návštěvu Velké Británie. Tam se sešel s řadou členů královské rodiny, ovšem krajanky, vévodkyně Meghan, se nejspíš i kvůli svým předchozím komentářům na její adresu, v nichž uvedl, že „je sprostá“, nedočkal.

To znamenalo, že princ Harry, který se části programu šéfa Bílého domu zúčastnil, byl bez doprovodu. Na večerním velkolepém banketu se pak podle dostupných svědectví Trumpovi všemožně vyhýbal, s jednou osobou tohoto příjmení však přesto zabředl do dlouhé konverzace.

Šlo o prezidentovu dceru Ivanku, po jejímž boku si vévoda ze Sussexu krátil dlouhou chvíli. Trumpová nemohla z Harryho spustit oči a hltala každé jeho slovo. Dle zdrojů blízkých královskému paláci to mezi nimi nebezpečně jiskřilo, což Meghan uslyší jen velice nerada.

Abychom to nebrali jednostranně, i Harry se měl na co dívat, jelikož Ivanka je krásná žena, která v sobě nezapře české geny. Je totiž dcerou z prezidentova prvního manželství s českou rodačkou Ivanou Zelníčkovou.

Absence Meghan na banketu nebyla věrohodně vysvětlena. Většina lidí se spokojila s vysvětlením, že jde o důsledek její názorové výměny s Trumpem, někteří se však domnívají, že se její přesné místo v královské rodině stále ještě hledá. Po této zkušenosti je však dost dobře možné, že si příští akci ujít nenechá.

Témata: Meghan Markle Princ Harry Ivanka Trumpová